Transfernieuws

'FC Groningen haalt Fins international op bij FC Nordsjaelland'

'FC Groningen haalt Fins international op bij FC Nordsjaelland'

30-01-2023 15:06

Oliver Antman moet de vijfde aanwinst van FC Groningen worden. De Fins international speelt als rechtsbuiten bij FC Nordsjaelland, maar kan ook uit de voeten op de as van het veld.

Finse media en Voetbal International schrijven dat Antman, tweevoudig international van Finland, nog voor het sluiten van de transfermarkt de overstap naar de Euroborg lijkt te maken. Nordsjaelland haalde hem in 2018 op uit de Finse competitie. Voor Groningen belooft januari een transferperiode met een Scandinavisch tintje te worden.

De club haalde eerder deze maand al de Deen Mads Bech, de Zweedse Aimar Shar en Johan Hove, die uit Noorwegen komt. De Tsjech Matej Chalus kwam ook binnen. Groningen is bezig aan een dramatisch seizoen en mag hopen dat de aanwinsten de club voor degradatie kunnen behoeden. De club verloor het afgelopen weekend de degradatiekraker tegen FC Volendam en staat op de laatste plaats in de Eredivisie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!