Nieuws

'Ongelukkige Premier League-ster zou het liefste naar Barcelona verkassen'

'Ongelukkige Premier League-ster zou het liefste naar Barcelona verkassen'

24-12-2021 13:41

Edinson Cavani staat open voor een transfer naar FC Barcelona. De Uruguayaanse spits is ontevreden bij Manchester United door de weinige speeltijd en overweegt ook een overstap naar de Braziliaanse club Corinthians.

Zaakwaarnemer Andre Cury, die onder andere verantwoordelijk was voor de transfer van Neymar van Santos naar Barcelona, bevestigt dat Cavani niet gelukkig is in Manchester en ook open staat voor Brazilië. "Hij is ongelukkig bij United", zegt Cury tegen het Braziliaanse Torcedores. "Ik weet al een beetje hoe hij in elkaar zit, omdat ik heb al een keer bijna naar Palmeiras heb gebarcht een tijdje terug."

"Cavani is eigenaar van een boerderij in Uruguay en hij is graag dichtbij huis, dus als je het zo bekijkt is er best een kans", zegt Cury. "Maar natuurlijk, als hij een aanbieding van Barcelona krijgt dan komt hij niet naar Brazilië", voegt hij daar nog aan toe.

Sinds Sergio Aguero officieel is gestopt met voetballen zijn er steeds meer geruchten te horen over de interesse van Barça in Cavani. De 34-jarige Uruguayaan speelt sinds eind 2020 voor United en wist sindsdien zeventien keer het net te vinden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!