Nieuws

'Woede Roma-fans bereikt kookpunt, ultra's melden zich bij huis Zaniolo'

'Woede Roma-fans bereikt kookpunt, ultra's melden zich bij huis Zaniolo'

30-01-2023 10:36

De woede van de aanhang van AS Roma richting Nicolò Zaniolo lijkt voorlopig nog niet uitgeraasd. Ultra's van de club meldden zich bij het huis van de middenvelder, die zich genoodzaakt voelde de politie te bellen.

Zaniolo forceerde een transfer bij I Giallorossi, maar besloot vervolgens niet in te gaan op een concreet bod van AFC Bournemouth. De transfersaga houdt Roma in zijn greep en de aanvallende middenvelder kan inmiddels niets meer goed doen bij de achterban. Calciomercato schrijft dat een groep ultra's zich bij het huis van de speler meldde en leuzen als: Als we verliezen is het jouw schuld, ga nu weg.

De aanvallende middenvelder werd uiteindelijk uit zijn huis gejaagd en belde de hulpdiensten. Na het arriveren van de politie was het gevaar verdwenen en bleef Zaniolo geschrokken achter met zijn vader. Het lijkt door de omstandigheden een kwestie van tijd voordat Zaniolo alsnog de club verlaat. Eerder ontstond het gerucht dat Dusan Tadic al akkoord zou zijn gegaan met een overstap naar Roma als vervanger van Zaniolo, maar wij zullen waarschijnlijk niet weten hoe concreet dat was. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!