Transfernieuws

'Arsenal ziet ook tweede bod op gewilde Brighton-middenvelder afgeslagen worden'

'Arsenal ziet ook tweede bod op gewilde Brighton-middenvelder afgeslagen worden'

30 januari - 07:25
0

Arsenal heeft zich opnieuw bij gemeld voor Moisés Caicedo. The Gunners hebben een tweede bod uitgebracht op de Ecuadoriaan, maar hebben wederom nul op het rekest gekregen.

The Athletic meldt dat Arsenal een bod van 74 miljoen euro met vijf miljoen euro aan bonussen heeft neergelegd bij Brighton, maar de club uit Zuid-Engeland ziet dat niet zitten. Caicedo verraste de voetbalwereld onlangs door zijn vertrekwens publiekelijk bekend te maken op social media, maar The Seagulls lijken voorlopig nog geen toestemming te geven. De Ecuadoriaan probeert een transfer te forceren en besloot in het weekend al de training over te slaan.

Arsenal meldde zich al eerder voor de middenvelder en Chelsea is ook geïnteresseerd. Brighton heeft al bekendgemaakt liever geen afstand te doen van Caicedo, maar dat weerhoudt The Gunners er niet van de strijd op te geven. De verwachting is dat Arsenal terugkomt met een derde bod. De koploper van de Premier League haalde deze winter al Leandro Trossard en Jakub Kiwior op. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie