Transfernieuws

NEC verbreekt huurcontract Deense aanvaller, transfer naar geboorteland bijna rond

NEC verbreekt huurcontract Deense aanvaller, transfer naar geboorteland bijna rond

29 januari - 21:05

Mikkel Duelund vertrekt per direct bij NEC. De Nijmegenaren hebben besloten het huurcontract van de 25-jarige Deen te ontbinden. Hij zou bezig zijn om een transfer naar Aarhus AGF af te ronden.

Duelund werd gehuurd van Dynamo Kiev. Vorige maand gaf hij al aan graag te willen vertrekken om terug te keren naar zijn geboorteland. Ondanks dat hij in de laatste drie wedstrijden in de basis begon, was de linksbuiten van mening te weinig speeltijd te krijgen onder trainer Rogier Meijer.

In 41 duels bij NEC maakte Duelund in totaal vier doelpunten en gaf hij drie assists. Technisch directeur Carlos Aalbers reageerde op het vertrek van de aanvaller. "Het is belangrijk dat er perspectief is voor een speler en dat ontbrak steeds meer na de competitiestart. Mikkel heeft zich altijd professioneel opgesteld en om die reden waren we ook bereid om mee te werken met een transfer, mede vanwege het feit dat we zijn vertrek intern kunnen opvangen. We wensen Mikkel al het succes bij zijn nieuwe club in Denemarken."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie