Nieuws

Brenet bevestigt Engelse interesse: 'Er zijn contacten met Fulham, maar that's it'

Brenet bevestigt Engelse interesse: 'Er zijn contacten met Fulham, maar that's it'

29-01-2023 16:44

Joshua Brenet bevestigt dat zijn zaakwaarnemer contact heeft gehad met Fulham. De rechtsback is op zijn plek bij FC Twente, maar zou graag de stap naar de Premier League maken.

FC Twente en Feyenoord speelde zondagmiddag met 1-1 gelijk, mede dankzij een treffer van Brenet. De verdediger gaat na afloop in op een mogelijk vertrek uit Enschede. "Dat is een hele goeie vraag. Ik voel me gewoon goed hier, maar er zijn hier en daar contacten geweest", vertelt hij tegenover ESPN. "Wat er in de media stond over Fulham is heel mooi. Je wacht natuurlijk op zo'n kans. Een Premier League-team zal altijd een droom zijn. Als het voor alle partijen goed is dan kijken we wel wat ervan komt. Er zijn contacten met Fulham, maar that's it."

Brenet kopte Twente zondag op 1-1 tegen Feyenoord, maar meer dan een punt zat er ook niet in voor de Tukkers. Door de overwinning van Ajax op Excelsior zakt de ploeg van trainer Ron Jans naar de vijfde plek in de Eredivisie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!