Transfernieuws

'Arsenal zet bij komst Caicedo nog steeds vol in op toptarget van West Ham'

'Arsenal zet bij komst Caicedo nog steeds vol in op toptarget van West Ham'

29-01-2023 13:05

Arsenal zou met de komst van Moisés Caicedo alsnog Declan Rice in de zomer willen ophalen bij West Ham United. De koploper van de Premier League legde onlangs een bod van 68 miljoen euro neer voor de Ecuadoriaan, maar hoopt er nog uit te kijken met Brighton & Hove Albion FC. 

The Telegraph weet te melden dat Arsenal het liefst allebei de spelers naar Londen haalt. Brighton heeft het eerste bod van Arsenal afgeslagen en het is nog onduidelijk of beide clubs tot een overeenkomst gaan komen. Naast Arsenal is ook Chelsea in de markt voor de middenvelder, maar het bod van The Blues, dat een stuk lager lag, werd eveneens afgeslagen.

Rice staat al langere tijd op de radar van Arsenal en moet ruim 75 miljoen euro gaan kosten. Rice is de grote man bij West Ham en zal alleen voor de hoofdprijs vertrekken. Arsenal wil graag meer concurrentie op het middenveld voor Thomas Partey en Granit Xhaka. Door de blessure van Mohamed Elneny is de spoeling bovendien dun op het middenveld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!