Nieuws

El Ghazi weet weer wat scoren is: 'Het vrat zeker aan mij, ik had dit nodig'

El Ghazi weet weer wat scoren is: 'Het vrat zeker aan mij, ik had dit nodig'

29-01-2023 09:03

Anwar El Ghazi wist zaterdagavond na zeven wedstrijden eindelijk weer eens te scoren voor PSV. De 27-jarige aanvaller maakte tegen Go Ahead Eagles de bevrijdende 2-0 en dat zorgt voor opluchting.

El Ghazi scoorde eind oktober voor het laatst en dat knaagde aan de aanvaller. "Ik had dit nodig. Ik ben niet gestopt met werken en kreeg ook het vertrouwen gekregen van de trainer. Dan is het fijn om hem en de club zo terug te betalen met een goal", vertelt El Ghazi na afloop van het duel met Go Ahead, geciteerd door Voetbal International.

"Het vrat zeker aan mij, dan is het zaak om rustig te blijven. Ik ging wel gefrustreerd naar huis, zoals elke PSV-supporter na een gelijkspel of nederlaag", vervolgt de PSV'er. "Dan zit je niet lekker thuis. Dan weet mijn vrouw ook dat ze mij even niet moet lastigvallen. Alleen hard werken helpt dan. Hopelijk is vandaag het begin van iets heel moois", aldus El Ghazi.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!