Transfernieuws

PSV'er verkoopt 'nee' aan Besiktas: 'Ik woon hier lekker rustig'

PSV'er verkoopt 'nee' aan Besiktas: 'Ik woon hier lekker rustig'

28-01-2023 20:07 Laatste update: 23:35

Joey Veerman maakt deze winter geen transfer naar Besiktas. De Turkse topclub is geïnteresseerd in de diensten van de Volendammer, maar dat ziet Veerman zelf niet zitten. 

Veerman vertolkte een belangrijke rol door zaterdag in het duel met Go Ahead Eagles voor de openingstreffer te zorgen. De middenvelder mocht voor het eerst sinds begin januari in de basis starten en dat wierp duidelijk zijn vruchten af. "Het bevalt zeer zeker om in Eindhoven te wonen. Ik woon lekker rustig. Ja, een transfer kun je wel redelijk vergeten. Of we het zeker kunnen vergeten? Zeker", bevestigt Veerman tegenover ESPN.

De middenvelder verloor 7 januari zijn basisplek en moest sinds die tijd genoegen nemen met invalbeurten. De middenvelder had het daar niet even makkelijk mee. "Ik heb gewoon mijn ding gedaan en ben door blijven trainen. Ik heb alleen mezelf ermee als ik dat niet doe. Ik moet wel zeggen dat het nu makkelijker is om dit te zeggen dan in de afgelopen twee weken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!