Nieuws

Olympique Marseille bereikt principeakkoord met Marokkaanse WK-ster Ounahi

Olympique Marseille bereikt principeakkoord met Marokkaanse WK-ster Ounahi

28-01-2023 18:41

Olympique Marseille heeft een principeakkoord bereikt met Azzedine Ounahi. Dat meldt de Franse topclub zaterdag zelf via haar officiële kanalen. De Marokkaan komt voor zo'n acht miljoen euro, exclusief bonussen, over van Angers SCO.

Ounahi maakte een onuitwisbare indruk op het WK met Marokko. De Leeuwen van de Atlas haalden de halve finales in Qatar en werden daarin uiteindelijk uitgeschakeld door Frankrijk. Alleen de details kunnen een overstap van de middenvelder nog in de weg liggen. Angers zou een doorverkooppercentage van maar liefst 30% hebben afgedwongen voor de 22-jarige.

Ondanks de grootse prestaties van Ounahi op het WK, waren er weinig geïnteresseerde clubs om hem over te nemen. Het lukte Marseille echter wel. Hij ondergaat zondagochtend de medische keuring in de Zuid-Franse stad, waar hij een contract van vierenhalfjaar gaat tekenen. Zaterdagochtend was hij al niet meer aanwezig op de training van Angers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!