Reactie

Van den Belt duidelijk over Feyenoord-interesse: 'Club waar ik graag naartoe wil'

Van den Belt duidelijk over Feyenoord-interesse: 'Club waar ik graag naartoe wil'

28-01-2023 15:37

Thomas van den Belt is op de hoogte van de interesse van Feyenoord. De 21-jarige middenvelder van PEC Zwolle geeft tegenover Voetbal International aan dat hij de overstap naar Rotterdam graag maakt.

Ondanks dat Mats Wieffer is doorgebroken en Quinten Timber weer fit genoeg is om te spelen bij Feyenoord, heeft Arne Slot er graag nog één middenvelder bij. Zaterdagmiddag werd duidelijk dat de Rotterdammers die wellicht in Zwolle op willen pikken, in de vorm van Van den Belt.

"Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook heel graag naartoe wil", begint Van den Belt tegenover VI. "Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct. Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen."

Ondanks dat de neus van de middenvelder al richting Rotterdam-Zuid staat, beseft hij zich maar al te goed dat ook PEC die mening moet delen. "Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten", besluit hij.

Met een heersende Van den Belt op het middenveld staat PEC momenteel bovenaan in de Keuken Kampioen Divisie. De Blauwvingers deden vrijdagavond nog goede zaken door met 4-1 van Top Oss te winnen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!