Transfernieuws

'Ajax ziet eventueel beoogd vervanger van Álvarez vertrekken naar Premier League'

'Ajax ziet eventueel beoogd vervanger van Álvarez vertrekken naar Premier League'

28-01-2023 14:32

Ajax-target André Trindade lijkt hard op weg naar Fulham, zo meldt Fabrizio Romano. The Cottagers zouden al een bod hebben uitgebracht op de 21-jarige middenvelder van Fluminense.

Zo zou Fulham hem willen huren tot het einde van het huidige seizoen, met een verplichte koopoptie van om en nabij de twintig miljoen euro. Fulham heeft de persoonlijke voorwaarden voorgelegd aan de zaakwaarnemers van het Braziliaanse talent, die inmiddels al in Engeland zijn. De onderhandelingen met Fluminense zijn nog aan de gang.

Ook Ajax had interesse in André - een defensieve middenvelder - als mogelijke opvolger van Edson Álvarez. Nu de Mexicaan het seizoen in Amsterdam naar alle waarschijnlijkheid lijkt af te maken, pakten de Amsterdammers niet door. In #DoneDeal, de transferpodcast van VoetbalPrimeur, werd onlangs gesteld dat Ajax meer spelers volgt, maar dat André er een was die men graag naar de Johan Cruijff Arena had zien komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!