Transfernieuws

'Caicedo in staking: geen training en wedstrijd om transfer te realiseren'

'Caicedo in staking: geen training en wedstrijd om transfer te realiseren'

28-01-2023 11:29

Moises Caicedo zet alles op alles om een transfer te realiseren. De middenvelder van Brighton & Hove Albion heeft een training overgeslagen en mist de FA Cup-wedstrijd tegen Liverpool, meldt Fabrizio Romano.

Zowel Chelsea, Arsenal en Liverpool hengelen naar de diensten van Caicedo. De clubs uit Londen lijken vooralsnog het meest concreet te zijn. Volgens de Italiaanse transferexpert zou Chelsea een bod van om en nabij de 63 miljoen euro hebben gedaan, terwijl Arsenal zo’n 69 miljoen euro over zou hebben voor de Ecuadoraan.

Caicedo zelf wil maar wat graag de overstap maken naar de top van de Premier League. De middenvelder publiceerde in de nacht van vrijdag op zaterdag een opmerkelijke smeekbede via Instagram, waarin hij zichzelf bestempelde als potentiële recordtransfer. Volgens Romano heeft Caicedo nu ook een training overgeslagen en zit hij niet bij de wedstrijdselectie tegen Liverpool, waarmee hij vaart achter de transfer probeert te zetten.

Het duel tussen Brighton & Hove Albion wordt zondag afgewerkt, om 14.30.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!