Transfernieuws

Caicedo spreekt zich uit na interesse Premier League-top: 'Wil deze kans pakken'

Caicedo spreekt zich uit na interesse Premier League-top: 'Wil deze kans pakken'

27 januari - 23:33

Moisés Caicedo staat in de belangstelling van Chelsea FC en Arsenal, maar heeft biedingen van beide clubs afgewezen. De Ecuadoriaan sprak zich vrijdag uit over de vermeende interesse en wil graag een overstap maken. 

Caicedo laat zich op Twitter uit over de interesse. Chelsea zou een bod van 63 miljoen euro hebben neergelegd, terwijl Arsenal 68 miljoen heeft geboden. 'Ik ben Mr. Bloom (Tony Bloom, eigenaar Brighton, red.) en Brighton dankbaar voor de gegeven kans om naar de Premier League te komen. Ik heb altijd mijn best gedaan en speel altijd het spelletje met mijn hart en een glimlach', begint Caicedo. 

'Ik ben de jongste van tien broers en zussen uit een arm gezin in Ecuador. Mijn droom was altijd om de meest succesvolle speler uit de geschiedenis van Ecuador te worden. Ik ben er trots op dat ik een recordbedrag kan opbrengen voor de club waardoor ze verder kunnen investeren voor een succesvolle toekomst. De fans hebben mij in de harten gesloten en ik wil ze daarvoor bedanken', laat Caicedo weten.

De speech van Caicedo laat doorschemeren dat de speler zeer dicht bij een overstap is. Of Arsenal of Chelsea de bestemming is, is nog niet bekend. Wel spreekt Caicedo van een recordbedrag, wat een hoger bedrag dan de 65 miljoen euro zou zijn die Brighton voor Marc Cucurella ontving. De verdediger vertrok naar Chelsea. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie