Transfernieuws

'Staking van Gordon succesvol: Everton-speler tekent lang contract bij Newcastle'

'Staking van Gordon succesvol: Everton-speler tekent lang contract bij Newcastle'

27-01-2023 20:46 Laatste update: 21:15

Anthony Gordon lijkt zijn transfer te pakken te hebben. De rappe speler van Everton weigerde nog op de training van The Toffees op te dagen en nu lijkt een akkoord te zijn bereikt met Newcastle United

The Times meldt dat Gordon voor ongeveer 45 tot 50 miljoen euro kost. De Engelse vleugelspeler was de afgelopen drie training afwezig bij Everton. Gordon dook vrijdag ineens op bij Finch Farm, de trainingsgrond, waar ook de eigenaar van Newcastle United en Everton aanwezig waren. Uiteindelijk werd een getal bereikt waar beide partijen zich in konden vinden.

Everton krijgt het bedrag van 45 miljoen euro in één keer afgeschreven. Normaliter worden dergelijke bedragen in delen betaald. Gordon tekent een langdurig contract bij Newcastle, dat dit seizoen knap derde staat in de Premier League. Sven Botman speelt in de verdediging de sterren van de hemel met Fabian Schär. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!