Nieuws

City op volle oorlogssterkte tegen Arsenal, Gunners laten grote namen op de bank

City op volle oorlogssterkte tegen Arsenal, Gunners laten grote namen op de bank

27 januari - 20:20 Laatste update: 21:04
0

Manchester City en Arsenal treffen elkaar vrijdagavond in de vierde ronde van de FA Cup en zullen beide niet op volle oorlogssterkte aantreden. Bij Arsenal staat aanwinst Leandro Trossard voor zijn basisdebuut, terwijl Nathan Aké meespeelt bij The Citizens

Beide teams laten een andere doelman tussen de palen starten. Bij City staat Ortega tussen de palen, terwijl bij Arsenal Turner de handschoenen aantrekt. De City-verdediging bestaat uit Lewis, Stones, Akanji en Aké. Rodrigo, De Bruyne en Gundogan staan op het middenveld. In de voorhoede staat wel het sterrenensemble Mahrez, Grealish en Haaland. De Noorse spits leek even in een dipje te zitten, maar was onlangs weer goed voor een hattrick. 

Aan de kant van Arsenal staan nóg meer basiskrachten buiten de lijnen. Onder meer Gabrielli en Odegaard beginnen op de bank. Tomiyasu, Holding, Tierney en Gabriel staan in de verdediging. Op het middenveld zijn Partey, Xhaka en Vieira te vinden. Voorin staan Trossard, uitblinker Saka en Nketiah, die ook in vorm verkeert. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie