Nieuws

'Fikse concurrentie voor PSV: Premier League-club komt met zak geld voor Sulemana'

'Fikse concurrentie voor PSV: Premier League-club komt met zak geld voor Sulemana'

27-01-2023 16:34

PSV krijgt flinke concurrentie in de strijd om Kamaldeen Sulemana. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Southampton een flinke zag met geld op tafel gelegd om de aanvaller van Stade Rennes los te weken.

Volgens het ED – dat zich berust op Britse bronnen – heeft Southampton een bod van liefst twintig miljoen euro gedaan. Dat is een stuk meer dan dat PSV in eerste instantie zou hebben geboden. Afgelopen week kwam het nieuws naar buiten dat de Eindhovenaren een bod hadden gedaan van zeventien miljoen euro, waaronder twee miljoen aan bonussen.

Momenteel is het onduidelijk wat de Franse club en de speler zelf willen, maar het mega bod uit Engeland maakt de kans wel groter dat PSV verder moet gaan kijken. Mocht de deal afketsen, dan gaat het dat sowieso doen. Trainer Ruud van Nistelrooij liet op de persconferentie in aanloop naar Go Ahead Eagles namelijk al doorschemeren dat er nog minimaal één aanvallende versterking bij moet komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!