Transfernieuws

'Arsenal probeert Chelsea te slim af te zijn met bod van 68 miljoen'

'Arsenal probeert Chelsea te slim af te zijn met bod van 68 miljoen'

27-01-2023 13:53

Arsenal doet er alles aan Moisès Caicedo naar Londen te halen. Brighton & Hove Albion FC verlangt een enorm bedrag voor de middenvelder en heeft het openingsbod van 68 miljoen euro afgeslagen. The Gunners hopen Chelsea te snel af te zijn.

Aldus The Athletic. Chelsea bood eerder een bedrag van rond de 63 miljoen euro. Arsenal zal niet springen om de interesse van Chelsea: Mykhaylo Mudryk leek lange tijd op weg naar de koploper van de Premier League, maar Chelsea besloot een bod van 100 miljoen euro te doen en haalde daarmee de Oekraïener voor de neus van Arsenal weg. Brighton wil een hoger bedrag te zien dan wat tot nu toe is geboden.

Arsenal versterkte zich onlangs wel al met Leandro Trossard, een andere middenvelder, en voegde verdediger Jakub Kiwior aan de selectie toe. Het bedrag van 68 miljoen voor Caicedo is een hoog openingsbod en daarmee hoopten The Gunners de middenvelder snel vast te leggen, maar de club zal dieper in de buidel moeten tasten om The Seagulls te verleiden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!