Transfernieuws

''Cirkel is rond': Pröpper maakt bij jeugdliefde Vitesse rentree in profvoetbal'

''Cirkel is rond': Pröpper maakt bij jeugdliefde Vitesse rentree in profvoetbal'

27-01-2023 09:07 Laatste update: 09:12

Davy Pröpper maakt bij Vitesse zijn rentree in het profvoetbal, meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder wordt medisch gekeurd en is direct beschikbaar voor de eredivisionist.

Pröpper stopte begin 2022 vanuit het niets met voetballen. De middenvelder stond destijds onder contract bij PSV, maar hij was de spelvreugde compleet verloren. Bij Vitesse heeft de 19-voudig Oranje-international zijn plezier in het voetbal weer hervonden. Philip Cocu, die de spelverdeler bij PSV ook onder zijn hoede had, verleidde Pröpper tot een terugkeer in het profvoetbal.

De voorbije maanden werkte Pröpper al aan zijn fitheid bij Vitesse. De middenvelder volgde een individueel programma. De terugkeer van Pröpper zat er al een tijdje aan te komen. Cocu gaf eerder al te kennen dat de middenvelder weer plezier uitstraalde en steeds fitter aan het worden was.

Door het rentree van Pröpper 'is de cirkel rond'. De middenvelder speelde in de jeugd bij de Arnhemmers en brak daar door in het profvoetbal. Daarna volgde een glansrijke carrière bij PSV, Oranje en .   

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!