Transfernieuws

'PSV kijkt naast Sulemana naar 'andere kandidaten', Vertessen mag tijdelijk gaan'

'PSV kijkt naast Sulemana naar 'andere kandidaten', Vertessen mag tijdelijk gaan'

27-01-2023 08:26

Yorbe Vertessen mag deze winter tijdelijk vertrekken bij PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Ondertussen hopen de Eindhovenaren nog steeds op de komst van Kamaldeen Sulemana.

Na de komst van Fábio Silva kan Vertessen rekenen op minder speeltijd bij de Eindhovenaren, waardoor PSV bereid is mee te werken aan een verhuur van de 22-jarige Belg. 'Elders frisse lucht opsnuiven om bij PSV in de toekomst te kunnen vlammen', klinkt het bij het ED. Vertessen heeft over interesse niet te klagen. Royal Antwerp FC, Union St. Gillis en Anderlecht azen op de komst van de aanvaller, terwijl er ook clubs uit Duitsland en Italië op het vinkentouw zitten.

PSV hoopt nog steeds op de komst van Kamaldeen Sulemana van Stade Rennes. 'Verhalen dat er 17 miljoen zou zijn geboden, worden in Eindhoven niet herkend', schrijft het ED. Wel is duidelijk dat de Eindhovenaren flink moeten betalen voor de Ghanees. Volgens De Telegraaf moet de twintigjarige aanvaller zestien miljoen euro kosten.

PSV zou daarom ook andere kandidaten in de gaten houden. Eerder werd ook Tottenham Hotspur-reserve Bryan Gil een kandidaat is in Eindhoven.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!