Nieuws

Van der Sar: 'Je kan allerlei namen noemen, maar ik ga nu niet op namen in'

Van der Sar: 'Je kan allerlei namen noemen, maar ik ga nu niet op namen in'

27-01-2023 00:32 Laatste update: 00:37
2

Edwin van der Sar weet nog niet wie er zondagmiddag op de bank zal zitten voor het uitduel met Excelsior. De algemeen directeur geeft wel aan dat assistent-trainer Michael Reiziger de training zal leiden op vrijdag.

Van der Sar liet donderdagavond op de persconferentie in de Johan Cruijff Arena weinig los over de mogelijke opvolger van Alfred Schreuder. Hij wilde nog niet prijsgeven of er een trainer voor de korte termijn gehaald zal worden of een coach voor de lange termijn. "Morgen komen we weer bij elkaar en dan zullen we daar een beslissing over nemen. Je bent altijd met scenario's bezig en je kan niet alleen van punt A uitgaan. Ik zeg niet dat we extern kijken, maar beide opties liggen open."

De algemeen directeur van Ajax laat wel weten dat assistent-trainer Michael Reiziger de training vrijdag zal leiden. De clubleiding heeft besloten om naast Schreuder ook de samenwerking met assistent Matthias Kaltenbach te beëindigen. Van der Sar wil niet zeggen of Peter Bosz de ontslagen Schreuder op zal volgen. "Je kan allerlei namen noemen, maar ik ga nu niet op namen in."

Schreuder werd donderdagavond na het 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam ontslagen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!