Nieuws

FC Groningen beleeft gitzwarte avond: 'De teleurstelling begrijp ik wel'

FC Groningen beleeft gitzwarte avond: 'De teleurstelling begrijp ik wel'

26-01-2023 22:30

Dennis van der Ree vindt het pijnlijk dat FC Groningen de nieuwe hekkensluiter is van de Eredivisie. De interim-trainer spreekt zich ook uit over de boze supporters die het veld betraden.

"Ik ben heel teleurgesteld vanwege de nederlaag, maar het is belangrijk dat we daar niet in blijven hangen. We moeten onze rug snel rechten. Uithalen nu, morgenochtend moeten we weer op scherp staan", vertelt Van der Ree na afloop van de wedstrijd in gesprek met ESPN.

"Er zijn nog veel wedstrijden te spelen. Zondag is direct een hele belangrijke", doelt de interim-trainer op de aankomende wedstrijd tegen FC Volendam. Van der Ree zag donderdagavond ook een aantal dingen goed gaan. "De opbouw tot aan de goal is goed, maar we moeten zorgen dat we nog grotere kansen creëren." 

Van der Ree laat weten geschrokken te zijn van de supporters die het veld betraden. "Het mag niet, dat ze het veld oplopen. De teleurstelling begrijp ik wel. Bij een club als deze verwacht je niet op de laatste plaats te staan."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!