Nieuws

Antony ontvangt kritiek: 'Denk dat hij sterk begon, maar toen deed hij dat trucje'

Antony ontvangt kritiek: 'Denk dat hij sterk begon, maar toen deed hij dat trucje'

26-01-2023 20:14 Laatste update: 20:14

Antony heeft nog geen indruk kunnen maken op voormalig Manchester United-speler Lee Sharpe. De 51-jarige Engelsman is van mening dat de Braziliaanse balvirtuoos 'te licht' is.

Antony maakte deze zomer voor een recordbedrag van 95 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. In zijn eerste maanden in Engeland heeft de vleugelaanvaller voormalig United-speler Sharpe nog niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. "Ik denk dat hij sterk begon, maar toen deed hij dat trucje... Die ronddraaiende beweging waarvan iedereen dacht: wat is hij aan het doen?", begint de Engelsman in gesprek met Manchester Evening News

Volgens Sharpe is dat niet het enige gebrek van Antony. "Ik denk dat hij te licht is. Hij heeft duidelijk veel kwaliteiten aan de bal, maar hij lijkt altijd naar binnen te willen trekken. Ik denk dat hij een beetje moet variëren", aldus de voormalig United-speler. "Hij moet zijn hoofd hooghouden. Het is moeilijk om je aan te passen aan de Premier League." 

Antony speelde tot dusver elf Premier League-wedstrijden voor The Mancunians. Hierin was hij goed voor drie doelpunten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!