Opstellingen

Opstelling Ajax bekend: Brobbey, Rensch en Bergwijn in de basis, Bassey linksback

Opstelling Ajax bekend: Brobbey, Rensch en Bergwijn in de basis, Bassey linksback

26-01-2023 19:54

Alfred Schreuder start met een gewijzigd elftal aan het duel met FC Volendam. Onder meer Devyne Rensch, Brian Brobbey en Steven Bergwijn keren terug in de basiself van Ajax.

De basisplaatsen van Rensch, Brobbey en Bergwijn gaan ten koste van Francisco Conceiçao, Mohamed Kudus en Jorge Sánchez. Eerstgenoemde moest in de rust van De Klassieker tegen Feyenoord het veld al ruimen voor Bergwijn, die goed inviel en mede daardoor aan de aftrap mag beginnen.

Brobbey viel tegen Feyenoord met nog een kwartier op de klok in voor Steven Berghuis en mag nu weer in de basis beginnen. Rensch keert terug van een schorsing, nadat hij twee keer geel pakte tegen FC Twente en uitviel met een hoofdblessure. Edson Álvarez start wederom in het hart van de defensie, waar hij wordt bijgestaan door Jurriën Timber. Calvin Bassey staat wederom linksback, waardoor Owen Wijndal net als de laatste weken op de bank moet plaatsnemen. 

De opstelling van Ajax: Rulli; Rensch, Álvarez, Timber, Bassey; Klaassen, Taylor, Berghuis; Tadic, Brobbey, Bergwijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!