Transfernieuws

'Nog meer PSV-nieuws: reservedoelman verlengt, Excelsior aast op linksback'

'Nog meer PSV-nieuws: reservedoelman verlengt, Excelsior aast op linksback'

26-01-2023 19:44

PSV gaat het contract van Boy Waterman (39) verlengen, meldt het Eindhovens Dagblad. Fredrik Oppegard geniet interesse van Excelsior, dat hem zou willen huren van de Eindhovenaren.

Waterman kwam dit seizoen nog niet in actie voor PSV, maar de Eindhovenaren zijn erg tevreden met de derde doelman. Daarop is besloten zijn tot medio 2023 lopende contract tot medio 2024 te gaan verlengen. 'PSV is heel content met de manier waarop hij zich in de kleedkamer en op het trainingsveld manifesteert', schrijft het ED. Bij PSV moet Waterman Walter Benitez en Joël Drommel voor zich dulden.

Tegenover het langer aanblijven van Waterman staat het mogelijke vertrek van Oppegard. De linksback uit eigen jeugdopleiding geniet de nodige interesse. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het ED heeft Excelsior naar de verdediger geïnformeerd, maar er zouden meer kapers op de kust zijn. 'Nog geen gang naar Rotterdam dus, het kan goed nog wat anders worden', schrijft de journalist.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!