Transfernieuws

'AC Milan staakt strijd om Feyenoord-beul na miljoenenbod uit de Premier League'

'AC Milan staakt strijd om Feyenoord-beul na miljoenenbod uit de Premier League'

26 januari - 19:33
0

AC Milan heeft de komst van Nicolò Zaniolo opgegeven. Gianluca Di Marzio meldt dat de Milanezen de handdoek in de ring gooien nadat Bournemouth een bod heeft uitgebracht op de Italiaan.

Volgens de doorgaans goed ingevoerde Di Marzio lag Milan lang op pole position voor Zaniolo, die deze maand een transferverzoek indiende bij AS Roma. Zijn club heeft echter duidelijke eisen en wil enkel meewerken aan een definitief vertrek voor minimaal dertig miljoen euro. Een huurtransfer behoort niet tot te mogelijkheden.

Bournemouth zou bereid zijn om te voldoen aan de eisen van de Romeinen. Een bod van dertig miljoen plus bonussen inclusief een terugkoopclausule zou op tafel liggen voor de middenvelder. Milan zou Roma inmiddels hebben geïnformeerd dat ze de strijd om de 23-jarige Italiaans international staken.

Roma zou het bod van Bournemouth hebben geaccepteerd, waardoor de bal nu bij Zaniolo ligt. De Italiaan, die vorig seizoen nog eigenhandig de Conference League-finale tegen Feyenoord besliste door het enige doelpunt van de wedstrijd te scoren, zou de voorkeur hebben om in Italië te blijven. Het afhaken van Milan brengt daar mogelijk verandering in.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie