Nieuws

Stewart kon kans bij PSV 'niet laten schieten': 'Ik ben buitengewoon trots'

Stewart kon kans bij PSV 'niet laten schieten': 'Ik ben buitengewoon trots'

26 januari - 17:34

Earnest Stewart kon de kans om bij PSV aan het werk te gaan niet laten schieten. Dat laat de nieuwe technisch directeur weten op de site van de Amerikaanse bond.

"Toen de kans zich voordeed om terug te keren naar Nederland om daar een ​​opwindende en uitdagende rol in de buurt van mijn familie te vervullen, kon ik die niet afslaan", laat Stewart optekenen. De oud-technisch directeur van onder meer VVV-Venlo, NAC Breda en AZ Alkmaar is blij met wat hij heeft neergezet in Amerika. "Ik ben buitengewoon trots op wat onze technische afdeling de afgelopen vier jaar heeft bereikt om de volgende generatie spelers vooruit te helpen en de deelname aan de sport in het hele land te vergroten."

"Dit is een cruciale tijd voor de sport in de Verenigde Staten en ik heb het volste vertrouwen in het leiderschap van US Soccer op weg naar 2026 en daarna", vervolgt Stewart, die de bond met een gerust hart achterlaat. "Het was een eer om de Amerikaanse bond in deze hoedanigheid te vertegenwoordigen en ik kijk ernaar uit om US Soccer te blijven steunen in de toekomst."

Stewart wordt in Eindhoven de opvolger van de vertrokken John de Jong. Vanaf 1 maart gaat de technisch directeur aan de slag.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie