Reactie

Kasanwirjo verbaasd door stempel 'lastige jongen': Heb ik niet zo ervaren

Kasanwirjo verbaasd door stempel 'lastige jongen': "Heb ik niet zo ervaren"

26-01-2023 15:56

Neraysho Kasanwirjo is na afloop van zijn debuut voor Feyenoord ingegaan op het predicaat 'lastige jongen'. Volgens de twintigjarige verdediger is er niets waar van de geruchten over zijn vermeende moeizame houding.

FC Groningen liet de talentvolle rechtsback annex verdedigende middenvelder eerder deze week naar de Kuip vertrekken voor een bedrag van anderhalf miljoen euro. Vervolgens doken de geruchten op dat De Trots van het Noorden open zou staan voor een verkoop, omdat Kasanwirjo niet goed in de groep zou liggen.

Dergelijke berichten zijn niet bekend bij de hoofdrolspeler. "Zelf heb ik er niets van gemerkt", reageert hij droogjes na afloop van het duel met NEC (2-0 zege) op het persmoment. "Ik begreep ook achteraf dat er wat dingen zijn gezegd. Ik heb dingen gehoord over dat ik geen fijne jongen was om mee te werken. Dat heb ik van mijn kant niet zo ervaren."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!