Transfernieuws

'Overmars realiseert recordtransfer bij Antwerp: 'Deal is helemaal rond''

'Overmars realiseert recordtransfer bij Antwerp: 'Deal is helemaal rond''

26-01-2023 15:21

Royal Antwerp FC gaat een transferklapper maken, weet Het Nieuwsblad te melden. De 21-jarige Willian Pacho van de ploeg van trainer Mark van Bommel en technisch directeur marc Overmars gaat in de komende zomer voor een recordbedrag de overstap maken naar Eintracht Frankfurt.

Met de overgang is volgens de Belgische krant een transfersom van zestien miljoen euro gemoeid. Daarmee blijft er niets heel van het voorgaande transferrecord van The Great Old. Afgelopen zomer maakte Manuel Benson voor een recordbedrag de overstap naar Championship-club Burnley voor vier miljoen euro.

Daarnaast kan de transfersom van Pacho nog flink oplopen aangezien er een 'stevig' doorverkooppercentage is bedongen in de onderhandelingen door Overmars. Het komt de Nederlander op complimenten te staan. Zo wordt spreekt Het Nieuwsblad over geslaagde poging om 'de jackpot te versieren'.

De transfer gaat er definitief van komen, zo verzekert de krant. 'De deal is, op punten en komma's na, helemaal rond.' Zodoende kan Pacho als schot in de roos worden beschouwd: de Ecuadoriaanse verdediger maakte in de winter van 2022 de overstap van Independiente naar Antwerp voor een bedrag van drie miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!