Transfernieuws

'Als PSV Veerman naar Besiktas laat gaan, voorzie ik bijzondere taferelen'

'Als PSV Veerman naar Besiktas laat gaan, voorzie ik bijzondere taferelen'

26 januari - 14:19
0

Rik Elfrink heeft zich in #DoneDeal de podcast van VoetbalPrimeur uitgelaten over de potentie van PSV-aanwinst Fábio Silva. Daarnaast gaat de clubwatcher van de Eindhovense club in op de vermeende interesse van Besiktas in André Ramalho en Joey Veerman. Volgens de journalist is het niet uitgesloten dat de huurling van Wolverhampton Wanderers zaterdag al in de basis begint.

Met het tijdelijk inlijven van het Portugese talent hebben de Brabanders in ieder geval één opvolger al in huis voor de vertrokken Cody Gakpo en Noni Madueke. "Hij heeft het niet waar kunnen maken bij The Wolves", constateert Elfrink in de podcast. "Hij begon goed bij Anderlecht (was Silva aan verhuurd, red.) en heeft zeven doelpunten kunnen maken. De laatste periode werd het zo'n puinhoop bij Anderlecht dat hij echt weg wilde. Dat is ook echt een club in verval..."

Voor een basisplaats in de punt van de aanval lijkt Silva niet gehaald, denkt de gebruikelijke clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad. "Ik denk dat ze hem vooral zien als achtervanger voor De Jong, maar hij kan ook op de flanken spelen. Dat gaat misschien zaterdag (tegen Go Ahead Eagles, red.) al uitgeprobeerd worden."

Veerman & Ramalho

Twee spelers die aan een vertrek uit het Philips Stadion worden gelinkt zijn Ramalho en Veerman. "Besiktas mikt op een free transfer, maar PSV wil Ramalho niet transfervrij laten vertrekken. Zijn salaris zou wel van de balans afgaan, maar Ramalho is gewoon degelijk en heeft strategische waarde", aldus Elfrink.

De kans op een transfer van de Volendamse middenvelder acht de journalist evenmin waarschijnlijk. "Hij heeft een marktwaarde van tien tot twaalf miljoen euro. Dat kan Besiktas nooit betalen. Ze hebben wel zijn manager gevraagd om hem te huren, maar PSV gaat dat niet doen. Ze hebben Gakpo en Madueke al laten gaan."

"Mochten ze het wel doen dan voorzie ik hele bijzondere taferelen op de tribunes zaterdag. Dan wordt de leiding voor gek verklaard. PSV gaat dat niet doen. Veerman moet zelf ook helemaal niet naar Besiktas willen in deze fase van zijn carrière."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie