Transfernieuws

'Gordon weigert op te dagen bij Everton-trainingen en wil transfer forceren'

'Gordon weigert op te dagen bij Everton-trainingen en wil transfer forceren'

26 januari - 13:39
0

De problemen lijken voorlopig nog niet uit zicht voor Everton FC: de club strijdt tegen degradatievoetbal en lijkt ook werkweigering van Anthony Gordon te moeten afwenden. De speler wil een transfer forceren en besloot de afgelopen drie trainingen niet op te dagen bij The Toffees

Engelse media schrijven dat Gordon een overstap naar geïnteresseerde clubs als Chelsea en Newcastle United wil afdwingen door niet meer op te dagen. Gordon zou de eerste training als 'geplande absentie' overslaan, maar van de overige twee trainingen is niets bekend. In Nederland is men ook bekend met het principe: Antony en Mohamed Kudus legden tijdelijk het werk neer om een mogelijk vertrek te forceren. Bij de Braziliaan lukte dat, maar de Ghanees zit nog altijd in Amsterdam. 

Gordon is een klein lichtpuntje bij het kwakkelende Everton. De club nam onlangs al afscheid van manager Frank Lampard, die niet de verwachtingen kon waarmaken. The Toffees staan op punten gelijk met hekkensluiter Southampton en ontsnapten het afgelopen seizoen nog ternauwernood aan play-offs voor degradatie. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie