Transfernieuws

Aan interesse geen gebrek voor Van Ewijk: 'Maar ik maak liever het seizoen af'

Aan interesse geen gebrek voor Van Ewijk: 'Maar ik maak liever het seizoen af'

26 januari - 13:09
0

Milan van Ewijk staat in de belangstelling van meerdere clubs, maar maakt het liefst het seizoen af bij sc Heerenveen. De vleugelverdediger begrijpt dat de kans na de winter misschien is verkeken, maar wil afmaken waar hij aan begonnen is. 

Van Ewijk gaat in gesprek met ESPN in op de transfergeruchten. Onder meer Sporting Portugal zou zeer geïnteresseerd zijn in de back. "Of ik na de winter nog bij SC Heerenveen speel? Ik weet het niet, alles kan snel gaan in de winterperiode", geeft de voetballer toe. "Ik weet net zoveel als jij. Er is contact geweest, maar dat is het enige. Ik weet ook niet wat de vraagprijs is. Ik heb ambitie om de stap te maken, maar ik heb geen haast om nu al weg te gaan."

De 22-jarige rechtsback blijft met beide benen op de grond staan en zal goed nadenken voordat hij ja zegt op een overstap. "Ik heb het zelf al eens eerder meegemaakt bij ADO Den Haag. Het is overal paniek, dus je moet je ook afvragen of je zelf geen paniekaankoop bent. Of je wel gaat spelen bij je nieuwe club. Het is afwachten. Het duurt nog ongeveer een week, dus we komen er snel genoeg achter", besluit Van Ewijk. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie