Transfernieuws

Update: ADO heeft Stevens binnen, doelman verruilt Kreta voor Den Haag

Update: ADO heeft Stevens binnen, doelman verruilt Kreta voor Den Haag

26-01-2023 12:30 Laatste update: 30-01-2023 16:22

ADO Den Haag mag binnenkort Sonny Stevens weer op Nederlandse bodem verwelkomen. De 30-jarige doelman maakt op huurbasis het seizoen af in de Keuken Kampioen Divisie

Omroep West weet te melden dat ADO een akkoord heeft bereikt met OFI Kreta, de club waar de doelman sinds 2022 onder contract staat. Stevens stond in het verleden onder meer op doel bij FC Twente, Go Ahead Eagles, Excelsior en SC Cambuur. Stevens staat tot 2024 onder contract bij de club uit Kreta en het is onbekend of ADO een koopoptie heeft bedongen tijdens de onderhandelingen. 

ADO haalt met Stevens de nodige ervaring in huis. De sluitpost stond ruim 160 wedstrijden tussen de palen in de KKD en mocht 56 keer het doel verdedigen in de Eredivisie. Stevens zal de strijd aangaan met Luuk Koopmans, die in het afgelopen kalenderjaar vooral langs de lijnen stond vanwege een zware schouderblessure. Stevens was een vaste kracht in het jaar Cambuur naar de Eredivisie promoveerde.

Update: ADO Den Haag heeft de komst van Sonny Stevens officieel bekendgemaakt. De doelman komt over van OFI Kreta. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!