Transfernieuws

Hilgers veegt verlenging van tafel: 'Was niet tevreden over wat werd geboden'

Hilgers veegt verlenging van tafel: 'Was niet tevreden over wat werd geboden'

26-01-2023 12:14

Mees Hilgers heeft gesprekken gevoerd met FC Twente, maar de verdediger was niet tevreden met het bod van de Tukkers en heeft vriendelijk bedankt voor een langere verbintenis. Hilgers staat in de belangstelling van meerdere topclubs in de Eredivisie

Onder meer Feyenoord, Ajax en PSV zouden op de 21-jarige speler azen. Twente heeft de optie tot een extra seizoen in het contract, maar zal daarna waarschijnlijk afscheid moeten nemen van Hilgers. "Die gesprekken zijn er wel geweest", meent Hilgers in gesprek met Voetbal International. "Maar ik was niet tevreden over wat er op tafel werd gelegd. En voor mijn gevoel was de timing ook te laat."

Hilgers koestert geen wrok richting Twente wat betreft de onderhandelingen. "Ik speel al meer dan tien jaar voor Twente, voor mijn gevoel is het tijd voor wat nieuws. Mensen vergeten het misschien, maar ik speel al sinds mijn tiende voor deze club. Ze zullen de optie in mijn contract vast gaan lichten, daarna zien we wel wat er gebeurt", besluit de verdediger.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!