Transfernieuws

'Inter wil in zomer van Dumfries af: volop interesse vanuit Premier League-top'

'Inter wil in zomer van Dumfries af: volop interesse vanuit Premier League-top'

26-01-2023 11:38

De zaakwaarnemer van Denzel Dumfries, Rafaela Pimenta, bevindt zich in Engeland om te praten met clubs die interesse hebben in haar cliënt. Onder de geïnteresseerde partijen bevinden zich Manchester United, Chelsea en Newcastle United, weet La Gazzetta dello Sport te melden.

Internazionale zou niet per se onwelwillend tegenover een transfer van Dumfries staan, gezien de marktwaarde die de Oranje-international vertegenwoordigd. De Nerazzurri zullen moeten verkopen in de zomerse transferperiode om de boekhouding op orde te krijgen. De vraagprijs van de topclub uit Milaan zou tussen de 40 en 45 miljoen euro bedragen.

Een transfer in de winterse periode is onwaarschijnlijk, aangezien er nog geen club zich officieel heeft gemeld bij Inter. Het contract van Dumfries loopt in Italië tot medio 2025. De rechtsback lijkt niet de enige verdediger die op weg is naar de uitgang van het Stadio Giuseppe Meazza. Mandekker Milan Skriniar lijkt op transfervrije basis in de zomer naar Paris Saint-Germain te verkassen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!