Transfernieuws

'PSV houdt vertrouwen in Van Nistelrooij en wil twee aanvallers aantrekken'

'PSV houdt vertrouwen in Van Nistelrooij en wil twee aanvallers aantrekken'

26-01-2023 09:14 Laatste update: 09:17
1

PSV hoopt deze week nog een of twee nieuwe spelers aan te kondigen en daarmee het rumoer rondom de club te sussen. Het bestuur in Eindhoven staat nog altijd volledig achter trainer Ruud van Nistelrooij.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de persconferentie van Van Nistelrooij, die de verantwoordelijkheid nam voor de erbarmelijke resultaten, voor rust gezorgd bij de directie. 'Zijn ongewone verhaal van dinsdagavond deed het interne respect voor de coach alleen maar groeien. Waar coaches na gepruts van hun team regelmatig de schuld elders neerleggen, keek Van Nistelrooij alleen naar datgene waar hij als trainer invloed op had gehad.'

Algemeen directeur Marcel Brands wil de titelkansen nog in leven houden met de komst van een of twee nieuwe spelers, maar het is de vraag of het seizoen nog kan worden gered. Met de verkoop van Noni Madueke en Cody Gakpo verdiende de club bijna 90 miljoen euro, maar verdween het gros van de creativiteit wel uit de ploeg. Met Fábio Silva heeft PSV in ieder geval een spits erbij. Bij Tottenham Hotspur valt Bryan Gil in positieve zin op, die mag worden verhuurd van de Londense club. 'Ook in Frankrijk en Duitsland vist PSV nog in de spelersvijver, maar het is de vraag welk hengeltje de komende weken naar beneden schiet', meent het ED. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!