Transfernieuws

Ajax-target Godts denkt niet aan vertrek: 'Wat de toekomst brengt, weet ik niet'

Ajax-target Godts denkt niet aan vertrek: 'Wat de toekomst brengt, weet ik niet'

26-01-2023 08:25

Mika Godts staat in de belangstelling van onder meer Ajax, maar de zeventienjarige speler van Jong Genk is niet bezig met de gekte van de transferperikelen. Van een winters vertrek lijkt voorlopig nog geen sprake. 

Onder meer Ajax zou al een bod hebben uitgebracht op de speler, maar deze werd geweigerd. Godts maakt grote indruk bij Jong Genk en is de club dankbaar voor de gegeven kans. "Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen. Wat de toekomst brengt, weet ik nog niet", meent Godts tegenover Het Belang van Limburg. "Ik ben Genk dankbaar. Dus mocht ik op het einde van het seizoen vertrekken, dan zal ik er zeker tot op het laatste moment voor zorgen dat we in 1B blijven."

Jong Genk strijdt tegen degradatie in België en lijkt zijn parel ofwel in januari ofwel in de zomer kwijt te raken. De linksbuiten was dit seizoen in achttien wedstrijden goed voor zeven doelpunten en een assist. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!