Transfernieuws

'Ajax laat Warmerdam niet gaan, transfersom groot probleem voor NAC'

'Ajax laat Warmerdam niet gaan, transfersom groot probleem voor NAC'

26-01-2023 07:28

Ajax laat Donny Warmerdam alsnog niet naar Breda vertrekken om zich bij NAC te voegen. De 21-jarige verdediger leek hard onderweg naar de Keuken Kampioen Divisie, maar de Amsterdamse club verlangt een te grote transfersom. 

VoetbalPrimeur maakte de eerste melding dat NAC graag de verdediger wilde overnemen, maar BN DeStem schrijft dat de Amsterdamse club voor de transfer is gaan liggen. Ajax verlangt twee ton voor de speler en dat is een bedrag dat de Bredase club niet bereid is op te hoesten. Bovendien is de spoeling zeer dun bij Ajax op het gebied van centrale verdedigers. Zo werd Edson Álvarez in het duel met Feyenoord al als centrale verdediger neergezet en werd Calvin Bassey opgeschoven naar de positie van linksback.

Warmerdam was zelf wel rond met NAC en stond op het punt een contract van tweeënhalf jaar te tekenen. De KKD-club schakelt nu door en kijkt naar andere opties, al is het niet precies bekend wat deze opties zijn. NAC degradeerde in 2019 naar de KKD en heeft moeite mee te draaien met de top op het tweede niveau. De club staat elfde. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!