Reactie

Hilgers gaat niet lopen muiten bij afketsende transfer: 'Ben de moeilijkste niet'

Hilgers gaat niet lopen muiten bij afketsende transfer: 'Ben de moeilijkste niet'

25 januari - 22:27
3

Voor Mees Hilgers gaat ogenschijnlijk hetzelfde scenario gelden als voor Ramiz Zerrouki. Een eventuele transfer naar Ajax of Feyenoord gaat er deze winter niet van komen. Na afloop van de remise tegen Vitesse (2-2) reageerde de Twente-verdediger bescheiden voor de camera's van ESPN en stelt daarbij het nog prima naar zijn zin te hebben in Enschede.

"Zij hebben het voor het zeggen. Ik ben een speler en kan daar weinig aan doen", aldus Hilgers. "Als ze eruit komen zou het een mooie stap zijn, maar ik ben ook niet de moeilijkste en heb het heel erg naar mijn zin in Enschede. Ik ben trots om dit logo te dragen. Alles is hier top, dus voor mijn ontwikkeling is het helemaal niet verkeerd om hier nog een halfjaar te blijven."

De jonge verdediger stelt dan ook de directie van Twente niet in het nauw te gaan drijven met eventueel muitend gedrag. "Als de club het niet wil, dan gaat het gewoon niet. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Wie weet bedenkt Jan (Streuer, red.) zich, of zegt hij gewoon wat hij de laatste tijd altijd zegt. Dan focus ik me gewoon op Twente, zoals ik altijd doe."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie