Opstellingen

Feyenoord begint tegen NEC met twee wijzigingen ten opzichte van het duel met Ajax

Feyenoord begint tegen NEC met twee wijzigingen ten opzichte van het duel met Ajax

25-01-2023 19:56 Laatste update: 19:56

Arne Slot heeft zijn de basiself van Feyenoord op twee plekken gewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Ajax. Santiago Gimenez en Javairô Dilrosun mogen het weer eens vanaf de aftrap gaan laten zien.

Gimenez en Dilrosun krijgen de voorkeur boven Danilo en Alireza Jahanbakhsh, die tegen Ajax nog wel in de basis stonden. Het tweetal heeft zich een slag in de rondte gelopen tegen de Amsterdammers, wat mogelijk één van de factoren kan zijn waardoor ze zich tegen NEC niet vanaf de aftrap mogen laten zien.

Verder zijn er geen verrassingen in de opstelling van Slot. Dat betekent dat Feyenoord met dezelfde verdediging en middenveld aantreedt tegen de Nijmegenaren. Weer met Mats Wieffer in plaats van Quinten Timber dus, die is teruggekeerd van een blessure. Aanwinst Neraysho Kasanwirjo is er voor het eerst bij in De Kuip, hij zit op de bank.

Het duel tussen Feyenoord en NEC begint om 21.00

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Szymanski, Kökcü; Dilrosun, Gimenez, Paixao.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!