Transfernieuws

'Eerste Engelse link is daar: PSV ziet potentiële aanwinst bij Tottenham lopen'

'Eerste Engelse link is daar: PSV ziet potentiële aanwinst bij Tottenham lopen'

25-01-2023 18:29

Bryan Gil staat in de belangstelling van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Het Tottenham Hotspur-talent dreigt buiten de boot te vallen en dat is iets waar de Eindhovenaren maar wat graag gebruik van willen maken. Bryan Gil staat in de belangstelling van PSV, meldt het Eindhovens Dagblad. Het Spurs-talent dreigt buiten de boot te vallen en dat is iets waar de Eindhovenaren maar wat graag gebruik van willen maken.

Gil is een speler die zowel als buitenspeler als aanvallende middenvelder gebruikt kan worden. De Spanjaar deed de voorbije weken sporadisch mee met Tottenham Hotspur, maar die hebben zich woensdag verzekert van de komst van Arnaut Danjuma, waardoor Gil er een concurrent bij heeft.

Het heeft er alle schijn van dat PSV de ernst van de zaak waarin het nu zit inziet. De Eindhovenaren blameerden zich dinsdagavond in Emmen (1-0 verlies), waar het ontbrak aan de nodige aanvallende stootkracht. Daar lijkt nu echt verandering in te komen, aangezien het woensdag de komst van Fábio Silva afrondde, er werd een monsterbod bod op Kamaldeen Sulemana gedaan en het maakt werk van Gil. Hoe concreet die interesse in laatstgenoemde naam nu is, is volgens het ED nog onbekend.

Mocht Gil zich binnenkort bij de selectie van PSV voegen, dan rijmt dat met de beweringen die het ED eerder deed. Volgens de krant kunnen de warme contacten van Marcel Brands in Engeland nog wel eens helpen bij het aantrekken van spelers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!