Nieuws

Ongeloof bij PSV-supporters: 'Doet pijn de ploeg zonder bezieling op veld te zien'

Ongeloof bij PSV-supporters: 'Doet pijn de ploeg zonder bezieling op veld te zien'

25-01-2023 17:48

Het sentiment rondom PSV heeft een negatieve zwieper gekregen. De nederlaag tegen FC Emmen heeft de supporters het nodige ongeloof bezorgd.

Rob Bogaarts – de voorzitter van de supportersvereniging van PSV – heeft het algemene gevoel proberen uit te drukken tegenover Omroep Brabant. "Het deed pijn aan onze ogen", begint de bestuurder, die ook terugblikt op het eerdere opgelopen averij. "We hebben het de laatste wedstrijden beroerd gedaan. We hadden gehoopt om meer resultaat te halen tegen Fortuna Sittard, Sparta en FC Emmen."

PSV speelde een eerste helft die het snel wil vergeten. De Eindhovenaren kwamen op achterstand door een schuiver van Lucas Bernadou en zagen op slag van rust ook Mauro Júnior met rood van het veld vertrekken. "Er was geen bezieling. Er werd hemeltergend langzaam en risicoloos gevoetbald. Slowmotion-voetbal. Dit past totaal niet in het plaatje van wat we willen uitstralen: wij zijn PSV en we komen hier de klus klaren."

Bogaarts wijt de slechte resultaten aan de ontbrekende passie in de selectie. "Verliezen kan een keer gebeuren. Als er keihard voor geknokt is, dan valt er nog mee te leven. Het doet pijn dat mijn ploeg zo zielloos op het veld staat", besluit hij.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!