Nieuws

Feyenoord beloont stormachtig ontwikkelende Hartman met nieuw rugnummer

Feyenoord beloont stormachtig ontwikkelende Hartman met nieuw rugnummer

25-01-2023 17:29
2

Feyenoord heeft Quilindschy Hartman beloond met een nieuw rugnummer. De 21-jarige linksback ontwikkelt zich stormachtig in Rotterdam en speelt vanaf nu met ‘5’ op de rug.

Toen Hartman voor het eerst bij de selectie van Feyenoord kwam krijg hij rugnummer 46 toegewezen, wat afgelopen zomer al naar ‘19’ werd geüpgraded. Aan het begin van dit seizoen speelde het Rotterdamse jeugdexponent nog sporadisch, maar de afgelopen weken heeft hij zich steevast in de basiself geknokt. Dat heeft hem nu met nummer vijf ook een passend rugnummer opgeleverd.

Door de toewijzing van het basisnummer lijkt Hartman de concurrentiestrijd definitief te hebben gewonnen. De Nederlander troefde eerder al Fredrik Bjorkan af, die Feyenoord na een halfjaar alweer verliet. Marcos Lopéz, de andere concurrent die afgelopen zomer werd overgenomen van San Jose Earthquakes werd overgenomen, lijkt nu definitief de tweede linksback te zijn geworden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!