Nieuws

'Everton schakelt door na mislukte Danjuma-deal en doet miljoenenbod op Ziyech'

'Everton schakelt door na mislukte Danjuma-deal en doet miljoenenbod op Ziyech'

25-01-2023 17:06 Laatste update: 17:12

Everton hoopt Hakim Ziyech voor 28 miljoen euro over te nemen van Chelsea, meldt Sky Sports. De nummer negentien van de Premier League leek lang op weg om Arnaut Danjuma vast te leggen, maar hij koos op de valreep voor een overstap naar Tottenham Hotspur.

Everton zoekt al lange tijd naar een vervanger voor aanvaller Anthony Gordon, die hard op weg is naar Newcastle United. Danjuma moest op huurbasis overkomen van Villarreal, maar Tottenham kaapte op het laatste moment de deal. Everton, waar manager Frank Lampard onlangs werd ontslagen, schakelt door en heeft aangeklopt bij Chelsea.

Ziyech moet deze winter de overstap maken naar Goodison Park. De ex-Ajacied werd eerder al in verband gebracht met een rijtje aan Europese clubs en Everton sluit zich daar bij aan. Naar verluidt hebbenn Newcastle United en FC Barcelona Ziyech ook op hun lijstje staan. Het is niet bekend welke club de voorkeur heeft van de Marokkaanse spelmaker, Chelsea lijkt wel mee te willen werken aan een vertrek.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!