Breaking news

'Stade Rennes wijst PSV-bod van zeventien miljoen euro op Sulemana af'

'Stade Rennes wijst PSV-bod van zeventien miljoen euro op Sulemana af'

25-01-2023 15:19 Laatste update: 16:29

PSV heeft een bod van vijftien miljoen euro gedaan op Kamaldeen Sulemana van Stade Rennes. De Ghanese aanvaller staat hoog op het lijstje van de Eindhovenaren en staat ook in de belangstelling van Southampton, meldt L'Équipe.

De twintigjarige Sulemana stond in zijn tijd bij FC Kopenhagen al in de belangstelling van Ajax, maar de aanvaller koos destijds voor een overstap naar Stade Rennes. PSV hoopt na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke op korte termijn nog een aanvallende versterking aan te trekken en die lijken de Eindhovenaren te hebben gevonden in Sulemana. 

Het eerste bod van vijftien miljoen euro exclusief twee miljoen euro aan bonussen werd naar de prullenbak verwezen door Stade Rennes. Southampton is ook in de race voor de Ghanees, maar ook de Engelsen grepen mis. Het is niet duidelijk of PSV een nieuw voorstel gaat doen. Eerder haalden de Eindhovenaren Fabio Silva al binnen.

@voetbalnieuwsvn PSV aast op voormalig Ajax-target👀 #psv #ajax #sulemana #staderennes #southampton #everton #ligue1 #eredivisie #voetbal #voetbalnieuws #daanjurgers #transfer #transfernieuws #lequipe #vj #voorjou #fy ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!