Nieuws

Bondscoach Kroatië waakt voor Oranje: 'Misschien wel de zwaarste tegenstander'

Bondscoach Kroatië waakt voor Oranje: 'Misschien wel de zwaarste tegenstander'

25-01-2023 16:41

Zlatko Dalic, de bondscoach van Kroatië, is erg op zijn hoede voor het Nederlands elftal. Oranje treft de Kroaten in de halve finale van de Nations League, werd woensdag bekend.

Wesley Sneijder verrichtte de loting en koppelde beide landen aan elkaar.  Spanje en Italië treffen elkaar in de andere halve finale, beide wedstrijden worden gespeeld in Nederland. "We treffen misschien wel de zwaarste tegenstander", reageert Dalic na afloop van de loting. "Het stadion zal uitverkocht zijn. Nederland heeft een nieuwe bondscoach en ze hebben een fantastisch team."

"Vooral de verdediging is erg sterk en ze hebben hele goede, jonge spelers", vervolgt de bondscoach van Kroatië. "Alle deelnemers behoren qua niveau tot de toptien van de wereld. Natuurlijk willen we de finale halen, dat is ons doel. We gaan voor de overwinning", besluit Dalic.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!