Nieuws

'Ajax heeft concurrentie in de strijd om de handtekening van Bergwijn'

'Ajax heeft concurrentie in de strijd om de handtekening van Bergwijn'

23-12-2021 13:59 Laatste update: 17:07

Ajax heeft te maken met flinke concurrentie in de strijd om Steven Bergwijn. Naast de interesse van de hoofdstedelingen staat de Tottenham Hotspur-aanvaller in de belangstelling van Sevilla en ploegen uit Duitsland en Frankrijk.  

Zijn goede optredens van de afgelopen weken hebben ervoor gezorgd dat Sevilla zich graag wil versterken met de 24-jarige Amsterdammer, verzekert Sky Sports. In de met 2-1 gewonnen League Cup-wedstrijd tegen West Ham United blonk Bergwijn uit. De buitenspeler was goed voor een goal en assist namens de ploeg van Antonio Conte.  

Het Britse medium schrijft dat het perspectief is veranderd voor de Nederlander. In eerste instantie leek hij op weinig speelminuten te hoeven rekenen onder de Italiaanse manager. Sky Sports claimt dat hen verteld is dat Bergwijn 'heel goed traint en in uitstekende vorm verkeert.'  

Het is onduidelijk of The Spurs nog langer welwillend tegenover een vertrek staan, gezien het sterke spel van de vleugelaanvaller. Bergwijn kwam in januari 2020 voor liefst 35 miljoen euro over van PSV. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!