Transfernieuws

PSV beëindigt huurcontract Hoever: rechtsback keert terug naar Wolverhampton

PSV beëindigt huurcontract Hoever: rechtsback keert terug naar Wolverhampton

25-01-2023 12:13 Laatste update: 12:26

PSV heeft het huurcontract van Ki-Jana Hoever definitief vroegtijdig beëindigd. Dat laten de Eindhovenaren weten op de clubsite. 

PSV meldt dat Hoever niet langer onderdeel uit zal maken van de A-selectie. De rechtsback wist bij PSV nooit een basisplaats te veroveren en kwam amper in actie dit seizoen. PSV en The Wolves hebben besloten om in het belang van zijn ontwikkeling op zoek te gaan naar een nieuwe club voor Hoever.

Hoever maakte deze zomer op huurbasis de overstap naar de Eindhovenaren. In principe zou de huurovereenkomst één jaar duren, maar na ruim een half jaar komt daar dus al een einde aan. Opmerkelijk is wel dat Hoever de komende tijd nog mee zal trainen bij PSV.

De verdediger kwam tot vijf Eredivisie-duels voor PSV waarin hij twee assists gaf. Eerder kwam Hoever uit voor Liverpool en Wolverhampton Wanderers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!