Nieuws

'Arsenal-back dichtbij binnenlandse huurtransfer, hereniging met oud-trainer'

'Arsenal-back dichtbij binnenlandse huurtransfer, hereniging met oud-trainer'

25-01-2023 11:44

Cedric Soares van Arsenal is dichtbij een huurtransfer naar Fulham. Dat meldt onder meer Fabrizio Romano woensdagochtend. Er zou geen optie tot koop zijn bedongen.

De onderhandelingen werden in de afgelopen dagen versneld, waardoor beide Premier League-clubs het nu eens zijn geworden over een huurovereenkomst voor de rest van het seizoen. Fulham zou het loon van de Portugees volledig gaan betalen, die momenteel zo'n honderdduizend pond per week verdient in Londen.

Fulham-coach Marco Silva heeft de komst van Cedric naar verluidt tot prioriteit verheven. Hij zoekt ervaring en veelzijdigheid op de verdedigende vleugels. Beide heren kennen elkaar van hun tijd bij Sporting Portugal in het seizoen 2014/2015. Cedric speelde in het huidige seizoen nog maar vier wedstrijden voor Arsenal. 

The Cottagers staan momenteel op een knappe zevende plaats in Engeland. Arsenal is nog altijd de koploper met vijf punten voorsprong op en een wedstrijd minder gespeeld dan achtervolger Manchester City.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!