Nieuws

Update: Kasius maakt seizoen af in Oostenrijk en tekent voor Rapid Wien

Update: Kasius maakt seizoen af in Oostenrijk en tekent voor Rapid Wien

26-01-2023 09:42 Laatste update: 09:55

Denso Kasius lijkt hard op weg naar Oostenrijk. De Nederlandse rechtsback van Bologna wordt naar alle waarschijnlijkheid verhuurd en genoot de afgelopen tijd interesse van meerdere clubs. VoetbalPrimeur meldt dat er woensdagmiddag gesprekken met Rapid Wien staan gepland.

Kasius begon behoorlijk goed in Italië, maar komt momenteel minder in de plannen voor bij Bologna. Daarom zouden KV Kortrijk, Fulham, Sporting Portugal en SPAL belangstelling hebben getoond, maar Fulham en Sporting vallen af. Zij zouden, in tegenstelling tot mogelijk Rapid Wien, geen koopoptie hebben gekregen.

Kasius heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij Bologna, dat in de zomer van 2022 drie miljoen euro voor hem betaalde aan FC Utrecht. In de Domstad debuteerde hij echter nooit in het eerste elftal. In Nederland speelde de 20-jarige verdediger vooral zijn wedstrijden voor Jong FC Utrecht en later voor FC Volendam, waarmee hij naar de Eredivisie promoveerde.

Update: Rapid Wien heeft de komst van Denso Kasius officieel bekendgemaakt. De twintigjarige rechtsback van Bologna vertrekt op huurbasis naar de Oostenrijkse topclub. Rapid Wien heeft geen optie tot koop bedongen op de Nederlander.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!